donderdag 6 juni 2013

Bijenmarkt


Het was een beetje rustig hier, maar ik zat niet stil hoor! Ik kon er alleen even niet over bloggen. Omdat het te niemendallig, niet in woorden te vangen, of juist te serieus of te veelomvattend was. Zich niet lenend voor een klein stukje met een plaatje op een website in ieder geval. Maar nu ben ik er weer! En komend weekend ga ik iets heel leuks doen.

Zaterdag sta ik voor de tweede keer met een aantal mensen met een kraampje op de Leidse Bijenmarkt. De Bijenmarkt is een gezellig festijn rondom natuur en milieu, met de nodige ruimte voor creativiteit, verwondering, filosofie en dergelijke. Toegang is gratis en er zijn muziekoptredens, lekkernijen uit de natuur en kraampjes met handgemaakt speelgoed, ambachtelijke kaarsen, kunstvoorwerpen, milieubewuste kleding, mooie stenen en nog veel meer. De sfeer is altijd prima en hopelijk is het deze keer ook eens echt zonnig. Kom je ook even bij ons langs? Dat zou ik leuk vinden!

3 opmerkingen:

  1. Klinkt heel gezellig, net iets voor ons.... Beeeetje ver weg helaas. Ik had ook een beetje moeite mijn blog bij te houden, ongeveer dezelfde reden. Maar heb ineens weer tonnen inspiratie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. o ik hou ook altijd wel van dat soort dingen! (maar ook een beetje ver weg he!) Veel plezier in ieder geval.

    BeantwoordenVerwijderen