maandag 4 februari 2013

Home Sweet Home #4


Met deze mooie bolletjes is de lente alweer een beetje in huis. Ik kreeg ze van een ex-oppaskindje, dat inmiddels allang op zichzelf woont en is afgestudeerd. Tegenwoordig zijn we gewoon vriendinnen. Ben benieuwd of de narcisjes een beetje willen opkomen, want erg groene vingers heb ik (nog) niet. Ik heb trouwens nog nooit zelf een plant voor in huis gekocht. Wat we aan planten in huis hebben, hebben we van vrienden gekregen. Na twee jaar zijn er nog steeds dingetjes die moeten gebeuren in huis en het aanschaffen van planten is voor mij iets dat je doet als de rest allemaal klaar is. Ach, des te leuker is het om de planten te verzorgen, want tijdens mijn rondje met de gieter moet ik nu telkens aan alle gulle gevers denken. ;-)


Home Sweet Home is een initiatief van Barbaramama. Klik hier voor de andere deelnemers.

3 opmerkingen:

  1. ik vind bolletjes op tafel altijd gezellig. Lente in huis. Wat lief trouwens van je ex-oppaskind.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. huh heb je echt nog nooit een plant gekocht!??? Dat vind ik wel heel bijzonder hoor.... Voor bolletjes hoef je gelukkig geen groene vingers te hebben die doen het volgens mij altijd wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aan die narcissen kan je weinig fout doen hoor, hoe minder je je er mee bemoeit hoe beter. Fijn hè, de lente in huis. Wij hebben hier hyacinten en blauwe druifjes staan. En bij de voordeur narcissen die ik vorig jaar van mijn broertje kreeg. Nadat ze uitgebloeid waren heb ik ze gekortwiekt en buiten gezet met het idee ze een keer in de grond te zetten. Nooit gedaan en nu gaan ze weer bloeien. Dus... zoals ik al zei je kan er weinig aan fout doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen