zaterdag 16 februari 2013

Roos ♥ Beer

Eigenlijk stelt het niets voor, dat hele Valentijnsdag. Wij vinden het maar commercieel gedoe, overgewaaid uit Amerika en opgelegd door de winkeliers. We maken zelf wel uit waar we geld aan besteden. Ook op andere gebieden trekken we ons toch immers weinig aan van de commercie? Dus... het laat ons koud, we doen er niets aan, we weten immers wel dat we van elkaar houden...

En toch vind ik het romantisch om op Valentijnsdag even stil te staan bij onze liefde voor elkaar. Natuurlijk kun je dat op iedere willekeurige dag doen, maar dat is toch anders. Net als bij het vieren van de jaarfeesten vind ik het mooi om hier aandacht aan te besteden met een (eigen variant op een) ritueel en te proberen de diepere laag te vatten van wat je op zo'n dag viert. En dus verraste ik Beer met een waxinelichtjeshart, een kaartje, een Tony Chocolonely hartekreet en een klein zelfgemaakt cadeautje. Beer pakte me op zijn beurt helemaal in met het Valentijnscadeau dat hij voor mij gemaakt had: een cd met zelf ingezongen liefdesliedjes. Compleet met een smeuiig verhaal over hoe stiekem hij te werk had moeten gaan en hoe hij alles provisorisch opnam met de microfoon van de webcam. Wat is het toch een romanticus!

2 opmerkingen:

  1. ooo whoehoe de liefde spat eraf bij jullie! Ik moet heel hard gniffelen bij het idee dat mijn man een cd met zelfgezongen liedjes voor me zou maken (zou niet zo'n succes zijn). Ik heb nog wel ergens een casettebandje van mn aller eerste vriendje die een liedje daarop had gezongen (ook wel een gniffel waard hoor, maar op dat moment zwaar romantisch natuurlijk!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Romantisch! Ik vind het ook onzin hoor. Echte onzin. Commerciële onzin. Maar als je iemand hebt waar je echt heel veel van houdt is het gewoon fijn om die persoon te kunnen verrassen. Dus gaf ik ook toe ;-)

    BeantwoordenVerwijderen